2024 BURSLULUK SINAVI GİRİŞ YERLERİ

21 Nisan 2024 Pazar Günü Saat: 10.00'da yapılacak olan Bursluluk Sınavı Giriş Yerleri Açıklanmıştır

16.04.2024 420

Sayın Velilerimiz,

2024 Bursluluk Sınavı için öğrencilerimizin hangi okulda, sınıfta ve sırada sınava girecekleri açıklanmıştır. E-okula giriş yapıp kontrol edebilirsiniz. Belgenin çıktısını almanıza gerek yoktur. Giriş belgeleri sınava girecekleri okulda hazır bulunacaktır. Paylaştığımız linkten giriş yapıp öğrencinizin hangi okulda sınava gireceğine bakmanız gerekmektedir.

Ayrıca sınava giderken öğrencilerimiz yanlarında etiketi çıkartılmış plastik şeffaf şişede su, iki adet koyu siyah ve yumuşak kalem, kalemtıraş ve leke bırakmayan silgi bulundurmaları gerekmektedir.

Adres:
100. Yıl Bulvarı Varlık Mah.177 Sk. NO17 MURATPAŞA ANTALYA Antalya Müzesinin kuzeyinde, Antalya Şehit Serkan Çölkesen Anadolu Meslek Lisesinin yanındadır.