Meryem Mustafa Ege Ortaokulu

Vizyon: KURUMDA -ÖNDER EĞİTİMDE -ÖRNEK ÖĞRETİMDE ÇAĞDAŞ

Misyon: Atatürk ilke ve devrimleri temelinde çağdaş ,laik, demokratik eğitim sunmak. Değişip gelişen bilgi dünyasına ayak uydurabilmek için ,bir örgüt kültürü içinde sürekli öğrenilebilen bireyler yetiştirmek. Bireyleri heyecanlı ,dinamik ve uyumlu kılan ortamlar oluşturarak örgüt motivasyonunu sürekli arttırmak. Çağdaş bilimsel kurumlarla , sivil toplum örgütleri ile işbirliği yaparak , öğrencilerin bilgi beceri ve yetenekleri doğrultusunda gelişmeleri sağlamak. Türk Milletini çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, seçkin bir ortağı yapma amacına ulaşmak için Meryem Mustafa Ege Ortaokulu olarak üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.30-15.10
Isınma: KLİMA
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mmege.meb.k12.tr

Adres - 100. Yıl Bulvarı Varlık Mah.177 Sk. NO17 MURATPAŞA ANTALYA Antalya Müzesinin kuzeyinde, Antalya Şehit Serkan Çölkesen Anadolu Meslek Lisesinin yanındadır.

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Muratpaşa / Antalya